Γιατί χρειάζεσαι AI MDVR;

April 9, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί χρειάζεσαι AI MDVR;
ΑΔΑΣ:Το προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδήγησης, είναι ένα σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να προειδοποιεί τους οδηγούς σε κρίσιμες οδικές καταστάσεις.
DMS:σύστημα παρακολούθησης του οδηγού, is a camera based safety system that monitors a driver's behavior and warns or alert them when they become distracted or drowsy for a period of time long enough to lose situational awareness of full attention to the task of driving.
BSD:ονομάζεται ανίχνευση τυφλού σημείου/παρακολούθηση τυφλού σημείου, είναι η χρήση υψηλής τεχνολογίας για την ανίχνευση εάν υπάρχει αυτοκίνητο στην περιοχή της γειτονικής λωρίδας,και αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο στο τυφλό σημείο του καθρέφτη.· όταν πλησιάζει ένα αυτοκίνητο ή υπάρχει ένα αυτοκίνητο στην τυφλή ζώνη, το σύστημα παρακολούθησης θα περάσει ήχους, φώτα κλπ.
 

Γιατί χρειάζεστε AI MDVR για οχήματα;ΑΙ MDVRμπορεί όχι μόνο να βοηθήσει τους οδηγούς αλλά και να δώσει μια ικανοποιητική έκθεση στην εταιρεία διαχείρισης στόλου.ADASκαιDSMμπορεί να υπενθυμίσει στους οδηγούς να σταματήσουν ορισμένες συμπεριφορές που μπορεί να είναι δυσμενείς για την οδήγηση, αλλά μπορεί επίσης να παράγει εκθέσεις μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων.

Και μεΒΣΔΤο έξυπνο MDVR μπορεί να ανιχνεύσει πεζούς στο μπροστινό, το πλευρικό και το πίσω μέρος του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, αποφεύγοντας ατυχήματα που προκαλούνται από τυφλά σημεία.Αυτή η συσκευή υποβοήθησης οδήγησης είναι απαραίτητη για μεγάλα οχήματα όπως φορτηγά, λεωφορεία, κατασκευαστικά μηχανήματα κλπ.

 

Ένα AI MDVR (Mobile Digital Video Recorder) για ένα όχημα είναι εξαιρετικά επωφελές για διάφορους λόγους, μεταξύ των οποίων:
  1. Βελτιωμένη Ασφάλεια: Τα συστήματα MDVR AI μπορούν να παρέχουν βιντεοεπιτήρηση σε πραγματικό χρόνο, παρακολουθώντας προσεκτικά τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό ενός οχήματος.Αυτό λειτουργεί ως αποτρεπτικό για το έγκλημα και μπορεί επίσης να παρέχει κρίσιμα στοιχεία σε περίπτωση κλοπής., ατυχήματα, ή διαφωνίες.
  2. Προχωρημένη υποστήριξη οδηγού: Με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, τα MDVR μπορούν να αναλύουν τα πρότυπα οδήγησης για να προσφέρουν χαρακτηριστικά όπως προειδοποιήσεις για την έξοδο από τη λωρίδα κυκλοφορίας, προειδοποιήσεις για την αποφυγή συγκρούσεων και ανίχνευση κόπωσης, συμβάλλοντας σε ασφαλέστερες πρακτικές οδήγησης.
  3. Ανάλυση περιστατικών: Σε περίπτωση συμβάντος, τα MDVR που τροφοδοτούνται από τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να βοηθήσουν στην ανάλυση με την αυτόματη σήμανση και κατηγοριοποίηση βίντεο με βάση τα γεγονότα, γεγονός που απλοποιεί τις διαδικασίες ανάκτησης και αναθεώρησης.
  4. Βελτιστοποίηση της διαχείρισης στόλου: Για τους φορείς εκμετάλλευσης στόλων, τα MDVR τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να βοηθήσουν στην παρακολούθηση και παρακολούθηση των οχημάτων σε πραγματικό χρόνο, να βελτιστοποιήσουν τις διαδρομές και να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς μεταφορών.
  5. Επεξεργασία ασφαλιστικών απαιτήσεων: Τα σαφή βίντεο αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να επιταχύνουν την επεξεργασία και την επίλυση των αξιώσεων.
  6. Εκπαίδευση οδηγών και παρακολούθηση των επιδόσεων: Τα συστήματα MDVR τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να αναλύουν τη συμπεριφορά οδήγησης με την πάροδο του χρόνου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθοδηγήσει τους οδηγούς για βελτίωση και να μειώσει τον κίνδυνο ατυχημάτων λόγω ανθρώπινου σφάλματος.
Η ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης στα συστήματα MDVR βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργικότητα και τη χρησιμότητα των παραδοσιακών συσκευών καταγραφής βίντεο που χρησιμοποιούνται στα οχήματα, οδηγώντας σε ασφαλέστερες και πιο αποδοτικές λειτουργίες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί χρειάζεσαι AI MDVR;  0