Μας ελάτε σε επαφή με
Wendy Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13640968399

WhatsApp : +8613640968399

Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd

Εστίαση στη λύση ασφάλειας οχημάτων.

Η ποιότητα είναι ο πολιτισμός μας! Μας εμπιστευθείτε για τον επαγγελματία!

 

 • Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd
 • Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd
 • Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd
 • Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd
 • Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας
Μάρκες Καταδίωξη Vanwin Αριθμός Υπαλλήλων 20~30
Ετήσιες πωλήσεις 3,000,000-5,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2008
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Το Shenzhen Vanwin που ακολουθεί τη Co., ΕΠΕ, είναι μια βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, παραγωγή, πωλήσεις του τηλεοπτικού συστήματος παρακολούθησης οχημάτων, εξαρτήσεις ελέγχου 3G/4G/GPS, σύστημα παρακολούθησης του διανοητικού δημόσιου αποστολέα διέλευσης, τηλεοπτικοί άνθρωποι αντίθετα προς. Τα προϊόντα μας αναφέρονται στο κινητό dvr SD HDD, τηλεχειρισμός 3G που ελέγχει dvr, αγγελίες μηχανή, κάμερα αυτοκινήτων, λογισμικό πολυμέσων οχημάτων. Είναι ευρέως χρησιμοποιημένη δημόσια μεταφορά,

κυκλοφορία επιβατών, διοικητικές μέριμνες, αυτοκίνητα επιβολής νόμου, συνοδεία και ούτω καθεξής. Με την πολύ ισχυρή ερευνητική τεχνολογία, ανώτερο υπόβαθρο βιομηχανίας, σταθερή καλή ποιότητα, έγκαιρη ικανότητα production&delivery, υπηρεσία υψηλής αποδοτικότητας, σύντομα έχουμε επιτύχει σε ένας από τους ηγέτες στην αγορά.


4G/3G μας DVR έχει καλωσοριστεί πολύ σε όλο τον κόσμο δεδομένου ότι εξερευνήθηκε το 2010 Οι μηχανές αγγελιών και VPN dvrs έχουν προσαρμοστεί επιτυχώς για τους πελάτες της Ρωσίας και της Αιγύπτου το 2013 και το 2014 αντίστοιχα το τηλεοπτικό αντίθετο σύστημα ανθρώπων ήταν πέρα από την ακρίβεια 98% όταν ήρθε το 2014, το οποίο έχει επιτύχει στο παγκόσμιο επίπεδο.


Από την πολύ ισχυρή ερευνητική ικανότητα και πολύ υψηλός - ποιότητα, είχαμε κερδίσει την προσφορά στα τηλεοπτικά προγράμματα ελέγχου για την επιχείρηση συνοδειών Fuzhou, ομάδα Shanxi Tianshilongtong, ομάδα μεταφορών Guangxi Chaoda Ακόμη και το 2013 είχαμε συμπληρώσει επιτυχώς το τηλεοπτικό πρόγραμμα συστημάτων λεωφορείων πόλεων στο Μεξικό, και το έργο 2014 λεωφορείων από Μαυρίκιο, και 2015 λεωφορεία κοιλάδων στο UK και τους ανθρώπους που μετρούν για τον αερολιμένα στη Σιγκαπούρη και την προσαρμογή επιτήρησης τραίνων για την κυβέρνηση της Κίνας και Hunan Zhonggong την ομάδα όλο τον έλεγχο οχημάτων. Είναι ακριβώς μερικά παραδείγματα.


Θα βελτιωθούμε και θα καινοτομήσουμε, να εξερευνήσουμε τα νέα προϊόντα στις απαιτήσεις από την αγορά, για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες όλων των ανθρώπων από σε όλο τον κόσμο.

 

Παρακαλώ πηγαίνετε στις ειδήσεις επιχείρησής μας για περισσότερα παραδείγματα προγραμμάτων προσαρμογής

 

 

1.The mdvr είναι με την παγκόσμιας ποιότητας αντιδονητική τεχνολογία για πάνω από 8 έτη διάρκειας ζωής.
Θα επιθυμούσαμε να σας παρουσιάσουμε το βίντεο εάν χρειάζεστε.
 
2.Video τεχνολογία προστασίας αρχείων. Στον mal-όρο, γενικά τηλεοπτικό δεν θα καταστραφεί αλλά πολλοί προμηθευτές δεν τον έχουν.
 
3.More λειτουργίες σε MDVR μας simplely όπως το λιμένα του τοπικού LAN RJ45, διεπαφή RS232/485, εισαγωγή συναγερμών 8ch, γ-αισθητήρας, τεχνολογία προστασίας δύναμης UPS.
 
4.We μπορεί να προσαρμόσει περισσότερες λειτουργίες στα παραδείγματα προγραμμάτων MDVR.Some μας: VPN MDVR από την Αίγυπτο, οι βασισμένοι στο WEB τηλεοπτικοί άνθρωποι αντίθετα προς από τη Σιγκαπούρη και το κοβάλτιο, ο ανοικτός στενός έλεγχος 8ch MDVR πορτών από τη Λευκορωσία, ο αισθητήρας MDVR πετρελαίου από τη Μαλαισία και το νέο πρόγραμμα από τις ΗΠΑ για το FTP μεταφορτώνουν, εντολές FTP, OSD 1 και 2 που προσαρμόζονται άνω του HTTP Πληροφορίες συναγερμών στο 3$ο πολιτικό πρόγραμμα κόμματος Κατάσταση της υγείας στο 3$ο κόμμα, φορτηγά Mangement κυβερνητικών απορριμάτων και ect.
 
Ιστορία

1. Το 2008 Shenzhen Vanwin που ακολουθεί τη Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε, και παρήγαγε τις μηχανές αγγελιών και άλλα σχετικά προϊόντα για τους πελάτες στην Κίνα.

 

2. Το 2009 παραγάγαμε το κινητό dvr 4ch για το όχημα δικοί μας άλλο εμπορικό σήμα για την εγχώρια αγορά. Μέχρι τώρα πωλούμε το κινητό dvr εγχώριων εμπορικών σημάτων μας στους κινεζικούς πελάτες μόνο εκτός από ποιοι εξάγουν το dvr μας στο εξωτερικό.

 

3. Σε 3g μας dvr έχει καλωσοριστεί πολύ σε όλο τον κόσμο δεδομένου ότι εξερευνήθηκε το 2010

 

4. Το 2011 ανοίξαμε το γραφείο μας στην επαρχία Guangxi

 

5.  Από την πολύ ισχυρή ερευνητική ικανότητα και πολύ υψηλός - ποιότητα, είχαμε κερδίσει την προσφορά στα τηλεοπτικά προγράμματα ελέγχου για την επιχείρηση συνοδειών Fuzhou, ομάδα Shanxi Tianshilongtong, ομάδα μεταφορών Guangxi Chaoda το 2012.

 

6. Ακόμη και το 2013 είχαμε συμπληρώσει επιτυχώς το τηλεοπτικό πρόγραμμα συστημάτων λεωφορείων πόλεων στο Μεξικό άνω των 1500 συνόλων.

 

7. Το 2014 κάναμε τα προγράμματα λεωφορείων 800 συνόλων του 3G MDVR από τον πελάτη του Μαυρίκιου, και έχουμε αναπτύξει τους νέους unparalled τηλεοπτικούς ανθρώπους προϊόντων μας αντίθετα προς από το 2014, το οποίο εγκωμιάζεται ιδιαίτερα από τους πελάτες.

 

8. 2015 κοιλάδες μεταφέρουν στο UK και τους ανθρώπους που μετρούν για τον αερολιμένα στη Σιγκαπούρη και την προσαρμογή επιτήρησης τραίνων για την κυβέρνηση της Κίνας και Hunan Zhonggong την ομάδα όλο τον έλεγχο οχημάτων. Όλοι έχουν γίνει τη μεγάλη επιτυχία.

 

 Θα βελτιώσουμε καλύτερος και καλύτερος στο μέλλον και θα καινοτομήσουμε, να εξερευνήσουμε τα νέα προϊόντα στις απαιτήσεις από την αγορά, για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες όλων των ανθρώπων από σε όλο τον κόσμο.

Υπηρεσία

Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας και επιλογή μας ως προμηθευτή σας. Θα θέλαμε και πρέπει να σας εξυπηρετήσουμε καλά.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλώ μην ανησυχήστε και ελάτε σε επαφή με μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή Skype ή facebook. Εν γένει, καλύτερα για μας για να επικοινωνήσουμε on-line.

 

Θα σας πούμε τι για να κάνουμε βαθμιαία. Εάν είναι απαραίτητο, τεχνικός μας θα κάνει τον τηλεχειρισμό ο υπολογιστής σας από TeamViewer.

1. Αρχικά χρειάζεστε να αγοράσετε μια κάρτα sim με την κάρτα 3G WCDMA ή EVDO ή 4G sim. Παρακαλώ το αγνοήστε εάν διατάζετε ακριβώς το βασικό dvr από μας.

2. Θα σας στείλουμε την οδηγία γρήγορα της συνέλευσης, η οποία σας λέει πώς να εγκαταστήσει. Θα το εξετάζατε καλύτερα στο γραφείο σας.

3. Ακολουθήστε «3G SETUP.doc» στην παράμετρο οργάνωσης 3G καλά σύμφωνα με τις πληροφορίες καρτών sim σας.

4. Μεταφορτώστε το λογισμικό ελέγχου πελατών για να δείτε το ζωντανό βίντεο.

5. Μεταφορτώστε το λογισμικό φορέων στην αναπαραγωγή ήχου τα βίντεο στην κάρτα SD ή HDD.

 

Εν γένει, πιστεψτε ακριβώς σε σας και μπορείτε να κάνετε αυτός. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια.

 

Ελάτε επάνω, ειλικρινά επιθυμία εσείς και οι οικογένειές σας ευτυχείς και υγιείς κάθε μέρα. Αγάπη Θεών εσείς!!!

 

Η ομάδα μας

Παράγουμε ουδέτερο MDVR και επίσης το εμπορικό σήμα μας MDVR στην αγορά της Κίνας με τους κλάδους και τους πράκτορές μας. Ευπρόσδεκτος εσείς για να είναι οι πράκτορές μας σε όλο τον κόσμο.

 

Έχουμε το εργοστάσιο SMT μας, επίσης τα τμήματα Ε&Α MDVR μας, μπορούμε και επίσης να έχουμε προσαρμόσει επιτυχώς πολλά προγράμματα από τις διαφορετικές χώρες. Παρακαλώ πηγαίνετε στις «ειδήσεις επιχείρησης» να κοιτάξετε βιαστικά μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα. Σας καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε.Κίνα Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 • Juan από το Μεξικό

  Juan
 • Luis από τη Χιλή

  Luis
 • Chris από τη Νέα Ζηλανδία

  Chris
 • Rodrigo από τη Βολιβία

 • Νικόλας από την Ουκρανία

  Νικόλας
 • Fritz από τη Νότια Αφρική

 • Sergio από τις ΗΠΑ

  Sergio
 • Δαβίδ από το UK

  Δαβίδ
 • Marko από την Κροατία

  Marko