Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • ΚΙΝΑ Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας
Μάρκες: Καταδίωξη Vanwin
Αριθμός Υπαλλήλων: 20~30
Ετήσιες πωλήσεις: 3,000,000-5,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

Η Shenzhen Vanwin Tracking Co., Ltd, είναι μια βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη, στην παραγωγή, στις πωλήσεις συστήματος παρακολούθησης βίντεο οχημάτων, σε κιτ παρακολούθησης 3G/4G/GPS,Πνευματικό σύστημα παρακολούθησης του δημόσιου διαμετακόμισης.Τα προϊόντα μας αναφέρονται σε SD HDD mobile dvr, 3G/4G remote control monitoring dvr, οχήματα πολυμέσων διαφημιστική μηχανή, κάμερα αυτοκινήτου, λογισμικό. Με πολύ ισχυρή ερευνητική τεχνολογία, ανώτερο βιομηχανικό υπόβαθρο, σταθερή καλή ποιότητα, εγκαίρως ικανότητα παραγωγής και παράδοσης,Υπηρεσία υψηλής απόδοσης Σύντομα, θα γίνουμε ένας από τους ηγέτες της αγοράς.


Το 4G MDVR μας έχει δεχθεί πολύ καλά σε όλο τον κόσμο από τότε που εξερευνήθηκε το 2010·Οι μηχανές διαφημίσεων και τα dvr VPN έχουν προσαρμοστεί με επιτυχία για πελάτες της Ρωσίας και της Αιγύπτου το 2013 και το 2014 αντίστοιχα Το σύστημα μέτρησης ανθρώπων με βίντεο είχε πάνω από 98% ακρίβεια όταν κυκλοφόρησε το 2014, κάτι που έχει επιτευχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.


Με πολύ ισχυρή ερευνητική ικανότητα και πολύ υψηλή ποιότητα, είχαμε κερδίσει την προσφορά σε έργα παρακολούθησης βίντεο για την εταιρεία συνοδείας Fuzhou,Shanxi Tianshilongtong Group,Guangxi Chaoda Transport Group;Ακόμη και το 2013 είχαμε ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα του συστήματος βίντεο των λεωφορείων της πόλης στο Μεξικό , και το 2014 λεωφορεία έργο από το Μαυρίκιο, και το 2015 Vales λεωφορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι άνθρωποι μετρώντας για αεροδρόμιο στη Σιγκαπούρη και τρένο παρακολούθηση προσαρμογή για την ΚίναΗ κυβέρνηση και ο όμιλος Hunan Zhonggong παρακολουθούν όλα τα οχήματα.


Θα βελτιώσουμε και θα καινοτομήσουμε, θα εξερευνήσουμε νέα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

 

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τα νέα της εταιρείας μας για περισσότερα παραδείγματα έργων προσαρμογής

 

1Το mdvr είναι με την παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία αντι-δονήσεις για πάνω από 8 χρόνια ζωής.
Θα θέλαμε να σας δείξουμε το βίντεο, αν θέλετε.
 
2.Τεχνολογία προστασίας αρχείων βίντεο. Σε κακή κατάσταση, γενικά το βίντεο δεν καταστρέφεται αλλά πολλοί προμηθευτές δεν το έχουν.
 
3.Περισσότερες λειτουργίες στο MDVR μας απλά όπως RJ45 LAN θύρα, RS232/485 διεπαφή, 8ch είσοδο συναγερμού, G-sensor, τεχνολογία προστασίας ισχύος UPS, ανίχνευση κίνησης,Διάφοροι αλγόριθμοι και κλπ..
 
4Μπορούμε να προσαρμόσουμε περισσότερες λειτουργίες στο MDVR μας..Μερικά παραδείγματα έργων: VPN MDVR από την Αίγυπτο, Web-based Video people counter από τη Σιγκαπούρη και CO, Door open close control 8ch MDVR από τη Λευκορωσία,Νέο έργο από τις ΗΠΑ περίπουFTP λήψη,FTP εντολές, OSD 1 και 2 προσαρμοσμένες μέσω http; πληροφορίες συναγερμού σε πλατφόρμα τρίτου μέρους, κατάσταση υγείας σε τρίτο μέρος, διαχείριση φορτηγών βρώμικων φορτηγών της κυβέρνησης κλπ.
 
Ιστορία

1. Το 2008 Shenzhen Vanwin που ακολουθεί τη Co., ΕΠΕ καθιερώθηκε, και παρήγαγε τις μηχανές αγγελιών και άλλα σχετικά προϊόντα για τους πελάτες στην Κίνα.

 

2. Το 2009 παραγάγαμε το κινητό dvr 4ch για το όχημα δικοί μας άλλο εμπορικό σήμα για την εγχώρια αγορά. Μέχρι τώρα πωλούμε το κινητό dvr εγχώριων εμπορικών σημάτων μας στους κινεζικούς πελάτες μόνο εκτός από ποιοι εξάγουν το dvr μας στο εξωτερικό.

 

3. Σε 3g μας dvr έχει καλωσοριστεί πολύ σε όλο τον κόσμο δεδομένου ότι εξερευνήθηκε το 2010

 

4. Το 2011 ανοίξαμε το γραφείο μας στην επαρχία Guangxi

 

5.  Από την πολύ ισχυρή ερευνητική ικανότητα και πολύ υψηλός - ποιότητα, είχαμε κερδίσει την προσφορά στα τηλεοπτικά προγράμματα ελέγχου για την επιχείρηση συνοδειών Fuzhou, ομάδα Shanxi Tianshilongtong, ομάδα μεταφορών Guangxi Chaoda το 2012.

 

6. Ακόμη και το 2013 είχαμε συμπληρώσει επιτυχώς το τηλεοπτικό πρόγραμμα συστημάτων λεωφορείων πόλεων στο Μεξικό άνω των 1500 συνόλων.

 

7. Το 2014 κάναμε τα προγράμματα λεωφορείων 800 συνόλων του 3G MDVR από τον πελάτη του Μαυρίκιου, και έχουμε αναπτύξει τους νέους unparalled τηλεοπτικούς ανθρώπους προϊόντων μας αντίθετα προς από το 2014, το οποίο εγκωμιάζεται ιδιαίτερα από τους πελάτες.

 

8. 2015 κοιλάδες μεταφέρουν στο UK και τους ανθρώπους που μετρούν για τον αερολιμένα στη Σιγκαπούρη και την προσαρμογή επιτήρησης τραίνων για την κυβέρνηση της Κίνας και Hunan Zhonggong την ομάδα όλο τον έλεγχο οχημάτων. Όλοι έχουν γίνει τη μεγάλη επιτυχία.

 

 Θα βελτιώσουμε καλύτερος και καλύτερος στο μέλλον και θα καινοτομήσουμε, να εξερευνήσουμε τα νέα προϊόντα στις απαιτήσεις από την αγορά, για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες όλων των ανθρώπων από σε όλο τον κόσμο.

Υπηρεσία

Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη σας και επιλογή μας ως προμηθευτή σας. Θα θέλαμε και πρέπει να σας εξυπηρετήσουμε καλά.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλώ μην ανησυχήστε και ελάτε σε επαφή με μας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή Skype ή facebook. Εν γένει, καλύτερα για μας για να επικοινωνήσουμε on-line.

 

Θα σας πούμε τι για να κάνουμε βαθμιαία. Εάν είναι απαραίτητο, τεχνικός μας θα κάνει τον τηλεχειρισμό ο υπολογιστής σας από TeamViewer.

1. Αρχικά χρειάζεστε να αγοράσετε μια κάρτα sim με την κάρτα 3G WCDMA ή EVDO ή 4G sim. Παρακαλώ το αγνοήστε εάν διατάζετε ακριβώς το βασικό dvr από μας.

2. Θα σας στείλουμε την οδηγία γρήγορα της συνέλευσης, η οποία σας λέει πώς να εγκαταστήσει. Θα το εξετάζατε καλύτερα στο γραφείο σας.

3. Ακολουθήστε «3G SETUP.doc» στην παράμετρο οργάνωσης 3G καλά σύμφωνα με τις πληροφορίες καρτών sim σας.

4. Μεταφορτώστε το λογισμικό ελέγχου πελατών για να δείτε το ζωντανό βίντεο.

5. Μεταφορτώστε το λογισμικό φορέων στην αναπαραγωγή ήχου τα βίντεο στην κάρτα SD ή HDD.

 

Εν γένει, πιστεψτε ακριβώς σε σας και μπορείτε να κάνετε αυτός. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια.

 

Ελάτε επάνω, ειλικρινά επιθυμία εσείς και οι οικογένειές σας ευτυχείς και υγιείς κάθε μέρα. Αγάπη Θεών εσείς!!!

 

Η ομάδα μας

Παράγουμε ουδέτερο MDVR και επίσης το εμπορικό σήμα μας MDVR στην αγορά της Κίνας με τους κλάδους και τους πράκτορές μας. Ευπρόσδεκτος εσείς για να είναι οι πράκτορές μας σε όλο τον κόσμο.

 

Έχουμε το εργοστάσιο SMT μας, επίσης τα τμήματα Ε&Α MDVR μας, μπορούμε και επίσης να έχουμε προσαρμόσει επιτυχώς πολλά προγράμματα από τις διαφορετικές χώρες. Παρακαλώ πηγαίνετε στις «ειδήσεις επιχείρησης» να κοιτάξετε βιαστικά μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα. Σας καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε.ΚΙΝΑ Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0