Μας ελάτε σε επαφή με
Wendy Chen

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-13640968399

WhatsApp : +8613640968399

Κινητό DVR/Mobile NVR σύστημα Vanwin

August 11, 2022

 

Γιατί θα έπρεπε τα φορτηγά/τα λεωφορεία να εξοπλιστούν με ένα κινητό τηλεοπτικό σύστημα;

Υπάρχουν δύο κύρια οφέλη: 1) για να αποφύγει τα ατυχήματα, 2) βελτιώστε την αποδοτικότητα λειτουργίας στόλου σας.

Τα φορτηγά είναι συνήθως μεγάλα στο μέγεθος που σημαίνει τον υψηλότερο κίνδυνο ατυχήματος στο δρόμο. Με ένα σύστημα καμερών, τα τυφλά σημεία γύρω από το όχημα δεν είναι πλέον αόρατα στους οδηγούς. Επίσης το κινητό DVR μπορεί να καταγράψει και να στείλει τους συναγερμούς όταν ανιχνεύονται οι κακές οδηγώντας συμπεριφορές όπως σκληρά να φρεναρίσουν, σκληρά να στριμώξουν, η γρήγορη επιτάχυνση και η επιτάχυνση. Ακόμα και όταν ένα ατύχημα είναι αναπόφευκτο οι βιντεοσκοπημένες εικόνες θα χρησιμοποιηθούν ως απόδειξη για να μειώσουν την ευθύνη της επιχείρησής σας.

 

Οι κάμερες CCTV AHD συνδέονται με MDVRs χρησιμοποιώντας τον ίδιο τύπο καλωδίου ασπίδων με τις παραδοσιακές αναλογικές κάμερες CCTV, χαρακτηριστικά καθαρό χάλκινο καλώδιο. Συγκρίνετε με άλλη τεχνική καμερών HD όπως το hd-SDI, ένα από τα πλεονεκτήματα AHD πέρα από τις κάμερες hd-SDI (ένα άλλο HD πέρα από τα πρότυπα κάμερων ασφαλείας) με το παρόμοιο ψήφισμα εικόνων είναι κάμερα AHD δεν έχει το χαμηλότερο κόστος, καμία καθυστέρηση και καλύτερα την υποστήριξη για το μακρύτερο καλώδιο. Μέχρι στιγμής στην εμπειρία μας, οι εφαρμοστές μπορούν σοβαρά να χρησιμοποιήσουν τις κάμερες AHD για την κινητή βιομηχανία επιτήρησης.

 

Ποιο τύπο του AHD παρέχουμε; Αυτή τη στιγμή, θα παράσχουμε και το δύο 1080P/720P AHD, τα οποία είναι κατάλληλα για όλα HD και τα υβριδικά πρότυπά μας. και από ξέραμε, πολλοί κατασκευαστές απασχολούνται το 1080 στη κάμερα π Ahd τώρα, και θα κρατήσουμε την αναπροσαρμογή πελατών μας.

 

Γιατί χρειάζεστε κινητό NVR;

Οι κινητές λύσεις Vanwin προσφέρουν μια ανθεκτική κινητή τηλεοπτική λύση επιτήρησης που παρέχει την αξιόπιστη ασφάλεια για τις αντιπροσωπείες διέλευσης. Η κινητή λύση NVR (ή MNVR) λειτουργεί στα διαφορετικά δίκτυα μεταφορών. Το MNVR καταγράφει ταυτόχρονα μέχρι 4~8 κάμερες IP στον πραγματικό χρόνο και παρέχει ότι μέχρι 4~8 η ταυτόχρονη τηλεοπτική τεχνολογία παραγωγής channels.MNVR είναι η ιδανική λύση για ενεργά να ελέγξει και να καταγράψει τις τηλεοπτικές τροφές από τις κινητές κάμερες IP. Το όργανο καταγραφής χρησιμοποιεί τους συνδετήρες αεροπορίας M12 για να συνδέσει με τις κάμερες ως προστιθέμενο επίπεδο σταθερότητας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κινητό DVR/Mobile NVR σύστημα Vanwin  0