Πώς να επιλέξει ένα σύστημα καμερών οχημάτων για το στόλο σας;

November 1, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα σύστημα καμερών οχημάτων για το στόλο σας;

       τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ένα σύστημα καμερών οχημάτων για το στόλο σας;  0

Τα συστήματα καμερών οχημάτων αποδεικνύονται για να αυξήσουν την ασφάλεια οδηγών, να μειώσει τα ατυχήματα, και το χαμηλότερο κόστος για τους εμπορικούς στόλους.

 

Τι είναι ένα σύστημα καμερών οχημάτων;

 

Ένα σύστημα καμερών οχημάτων είναι ένας συνδυασμός υλικού και λογισμικού που οι εμπορικοί στόλοι χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν την ασφάλεια οδηγών και να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο. Ένα σύστημα καμερών οχημάτων μπορεί να αποτελεσθεί από μόνο μια κάμερα ή τις πολλαπλάσιες κάμερες που εγκαθίσταται μέσα ή έξω από σε κάθε μια όχημα-συμπεριλαμβανομένου των καμερών ταμπλό, εφεδρικές κάμερες, ή ακόμα και οι εσωτερικές κάμερες για τον έλεγχο του φορτίου κρατούν. Αυτές οι κάμερες χρησιμοποιούνται με το συνδεδεμένο λογισμικό, όπως ένα σε απευθείας σύνδεση ταμπλό, στο συναφές μήκος σε πόδηα αναθεώρησης, τους οδηγούς λεωφορείων, και τις βελτιώσεις ασφάλειας διαδρομής με τον καιρό.

 

Γιατί οι στόλοι υιοθετούν τα συστήματα καμερών οχημάτων;

 

Με τα αυξανόμενα ποσοστά ατυχήματος, τις αυξανόμενες αποσπάσεις της προσοχής -αμαξιών, και τις ανεβάζοντας στα ύψη νομικές τακτοποιήσεις, 36% των διευθυντών στόλου λένε ότι η ασφάλεια είναι ο αριθμός τους ένα προτεραιότητα. Κατά συνέπεια, πολλοί στόλοι υιοθετούν τα συστήματα καμερών οχημάτων επειδή αποδεικνύονται για να αυξήσουν την ασφάλεια και να μειώσουν τις σχετικές δαπάνες.

 
  • Χαμηλότερη απόσπαση της προσοχής οδηγών από 80%

  • Μειώστε την επιτάχυνση από 65%

  • Μειώστε τις συγκρούσεις από 60%

  • Μειώστε τις αξιώσεις από 25%

  • Χρήση ζωνών ασφαλείας αύξησης από 70%

Για τους κυβερνητικούς στόλους τα έκκεντρα εξόρμησης όχι μόνο παρέχουν τη βελτιωμένη ασφάλεια κοινοτήτων και υπαλλήλων με τη δημιουργία περισσότερης υπευθυνότητας για τις ασφαλέστερες οδηγώντας συνήθειες αλλά βοηθούν επίσης τις δημόσιες αντιπροσωπείες να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες πολιτών, περισσότερη διαφάνεια των υπηρεσιών τους, και τους γρηγορότερους χρόνους απόκρισης. Τα έκκεντρα εξόρμησης επιτρέπουν στις δημόσιες αντιπροσωπείες για να χορηγήσουν αμέσως την απόδειξη της υπηρεσίας ή του λόγου ελλείψει της υπηρεσίας. Τα έκκεντρα εξόρμησης μπορούν επίσης να βοηθήσουν τις άγρυπνες ομάδες στις λακκούβες, τα τοποθετημένα σε λάθος μέρος δοχεία αποβλήτων, ή τους οδικούς όρους με το μήκος σε πόδηα καμερών. Για τη μεταφορά σπουδαστών, τα έκκεντρα εξόρμησης βοηθούν να παρέχουν στις σχολικές περιοχές το καλύτερο στα μέτρα ασφαλείας σπουδαστών κατηγορίας.

 

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι συστημάτων καμερών οχημάτων;

 

Εάν εσείς Google «σύστημα καμερών οχημάτων,» εσείς είναι πιθανό να βρεί τα συστήματα καμερών αυτοκινήτων σημαμένα για τους καταναλωτές. Συχνά βρήκε στους ιστοχώρους όπως το Αμαζόνιο, μερικά από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά συστήματα αυτοκινήτων περιλαμβάνουν τη Sony, Thinkware, και Garmin. Ενώ αυτές οι in-car κάμερες μπορούν να είναι χρήσιμες για τους ανθρώπους που κοιτάζουν για να εγκαταστήσουν μια ανέξοδη κάμερα στο προσωπικό όχημά τους, τις δεν σημαίνουν για τους εμπορικούς στόλους. Έχουν συνήθως μια κάρτα μνήμης που πρέπει να ανακτηθεί με το χέρι για να μεταφορτώσει το μήκος σε πόδηα, που θέτει τις λογιστικές προκλήσεις για τους στόλους διαχειριμένος τα πολλαπλάσιους οχήματα και τους οδηγούς.

Τα συστήματα καμερών οχημάτων για τους εμπορικούς στόλους είναι περισσότεροι γερός-και από την άποψη των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων προσφέρουν και η αξία που μπορούν να παρέχουν. Οι κάμερες που είναι κατασκευασμένες επί τούτου για τους εμπορικούς στόλους, όπως το έκκεντρο εξόρμησης AI, συνδέουν με μια συσκευή τηλεπληροφορικής που παρέχει WiFi και μπορεί να ανιχνεύσει τα σχετικά με την ασφάλεια γεγονότα όπως το σκληρό φρενάρισμα, την επιτάχυνση, και τις συγκρούσεις. Εκείνος ο τρόπος, αυτές οι κάμερες μπορεί να αυτόματος-φορτώσει τις βιντεοσκοπημένες εικόνες από τα σχετικά με την ασφάλεια γεγονότα στο σύννεφο, που διευκολύνουν το προσωπικό πίσω-γραφείων σας να αναθεωρήσει τα σχετικά με την ασφάλεια γεγονότα και να προγυμνάσει τους οδηγούς αποτελεσματικά.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι συστημάτων καμερών οχημάτων για τους εμπορικούς στόλους. Κατωτέρω είναι μια επισκόπηση των διαφορετικών τύπων καμερών και οφελών τους.

Forward-facing κάμερες εξόρμησης

Σχεδιασμένες για να συλλάβουν τις συγκρούσεις, οι forward-facing κάμερες εξόρμησης τοποθετούνται στον ανεμοφράκτη σας και έχουν έναν φακό που αντιμετωπίζει το δρόμο μπροστά.

Διπλός-αντιμετώπιση των καμερών εξόρμησης

Διπλός-αντιμετωπίζοντας τις κάμερες εξόρμησης τοποθετείται επίσης στον ανεμοφράκτη σας. Αλλά εκτός από μια κάμερα που αντιμετωπίζει το δρόμο μπροστά, αυτές οι κάμερες εξόρμησης έχουν επίσης έναν δεύτερο φακό που αντιμετωπίζει το εσωτερικό για να συλλάβει τη δραστηριότητα -αμαξιών. Επειδή διπλός-αντιμετωπίζοντας τις κάμερες καταγράψτε τη συμπεριφορά οδηγών (όπως την αποσπασμένη οδήγηση), μπορούν να είναι ένας χρήσιμος τρόπος να προγυμναστούν οι οδηγοί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την διπλός-αντιμετώπιση των καμερών εξόρμησης για να απαλλάξετε τους οδηγούς από τα περίπλοκα γεγονότα, δεδομένου ότι το μήκος σε πόδηα -αμαξιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση ενός ατυχήματος για να δείξει ότι ένας οδηγός ήταν προσεκτικός και οδηγώντας υπεύθυνα. Διπλός-αντιμετωπίζοντας την εξόρμηση οι κάμερες είναι ιδανικές για τους στόλους κοιτάζοντας για να δημιουργήσουν ένα γερό, βασισμένο στο βίδεο πρόγραμμα ασφάλειας οδηγών.

Εξωτερικές κάμερες

Οι εξωτερικές κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν έξω από το όχημά σας για να συλλάβουν μια άποψη 360° των περιχώρων. Πολλοί στόλοι επιλέγουν να επεκτείνουν τις εξωτερικές κάμερες μετά από να δοκιμάσουν το ένα πάρα πολλά sideswiping γεγονότα, δεδομένου ότι οι βιντεοσκοπημένες εικόνες από τις εξωτερικές κάμερες μπορούν να είναι εξαιρετικά χρήσιμες για την απαλλαγή των οδηγών από η ζημία που προκαλείται με άλλα οχήματα.

Εφεδρικές κάμερες

Οι εφεδρικές κάμερες είναι ένας συγκεκριμένος τύπος εξωτερικής κάμερας. Οι εφεδρικές κάμερες (συχνά αποκαλούμενες οπισθοσκόπες κάμερες) τοποθετούνται στο οπίσθιο τμήμα εξωτερικού του οχήματός σας και έχουν μια οπίσθιος-αντιμετωπίζοντας κάμερα που καταγράφει το δρόμο πίσω από σας. Ζευγαρωμένοι με ένα τον όργανο ελέγχου -αμαξιών, μπορούν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για να δουν τα πιθανούς αντικείμενα ή τους κινδύνους κατά οδήγηση στην αντιστροφή. Σχεδόν 50% των συντριβών δύο-οχημάτων είναι των μετόπισθεν συγκρούσεις, που προκαλούν πάνω από 1.700 θανάτους και 500.000 τραυματισμούς το χρόνο. Οι εφεδρικές κάμερες μπορούν να είναι χρήσιμες για την παροχή του μήκους σε πόδηα σε περίπτωση πένσας κιγκλιδωμάτων ή των μετόπισθεν ατυχήματος.

Εσωτερικές κάμερες

Οι εσωτερικές κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν στις διάφορες θέσεις μέσα στο όχημα ή το ρυμουλκό σας για να κρατήσουν το χρηματοκιβώτιο επιβατών ή να ωθήσουν την ασφάλεια φορτίου. Οι στόλοι διέλευσης επιβατών επεκτείνουν συχνά τις εσωτερικές κάμερες για να εξασφαλίσουν ότι οι επιβάτες είναι ακίνδυνα καθισμένοι, ενώ οι στόλοι τρακτέρ-ρυμουλκών τους χρησιμοποιούν για να μειώσουν την κλοπή φορτίου με συνεχώς να ελέγξουν τη δραστηριότητα -ρυμουλκών. Μερικοί μεταφορείς λιγότερο-από-φορτίων αμαξιού επεκτείνουν επίσης τις εσωτερικές κάμερες για να κερδίσουν τη σε πραγματικό χρόνο διαφάνεια στο πώς σύνολο τα ρυμουλκά που τους είναι.

Ποια είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός συστήματος καμερών οχημάτων;

Όταν την επιλογή ενός συστήματος καμερών οχημάτων για το στόλο σας, υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές να επιλέξουν από. Εδώ είναι μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που εξετάζουν:

HD τηλεοπτική ποιότητα

Η τραγανή τηλεοπτική ποιότητα είναι κρίσιμη κατά τον αναθεώρηση των βιντεοσκοπημένων εικονών. Ψάξτε ένα έκκεντρο εξόρμησης με έναν ευρύ φακό γωνίας (για να εξασφαλίσετε έχετε ένα καλό οπτικό πεδίο) και την υψηλή δυναμική περιοχή (HDR) που προσφέρει σε 1080p το πλήρες βίντεο HD. Ψάξτε 1080p ή πλήρες HD εάν θέλετε τις τηλεοπτικές καταγραφές που είναι αρκετά σαφείς να διαβάσουν τις πινακίδες αριθμού κυκλοφορίας και να ανιχνεύσουν εάν οι προσοχές των οδηγών είναι ανοικτές ή ιδιαίτερες.

Ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη

Τα καλύτερα συστήματα καμερών οχημάτων προσφέρουν τώρα την ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη (AI). Οι ai-κάμερες εξόρμησης χρησιμοποιούν την άκρη υπολογίζοντας για να αναλύσουν την οδική και οδηγών συμπεριφορά σε πραγματικό - χρόνος. Αυτό το καθιστά πιθανό να ανιχνεύσει φιλενεργά την επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως την αποσπασμένους οδήγηση, tailgating, και περισσότερους. Οι προαιρετικές επιφυλακές -δοχείων μπορούν να προειδοποιήσουν τους οδηγούς για μια επικείμενη σύγκρουση, που βοηθά να αποτρέψουν τα ατυχήματα προτού να συμβούν.

Συνδετικότητα Διαδικτύου

Για να εξασφαλίσουν δεν τρέχουν από το διάστημα ενώ το μήκος σε πόδηα συνεχώς καταγραφής, τα περισσότερα συστήματα καμερών οχημάτων χρησιμοποιεί την καταγραφή βρόχων επικαλύπτουν τα παλαιότερα τηλεοπτικά αρχεία για να συνεχίσουν τα νέα αρχεία. Εάν η κάμερα σας Διαδίκτυο-δεν συνδέεται, θα πρέπει με το χέρι να ανακτήσετε το μήκος σε πόδηα από το όχημα προτού να επικαλύψει. Για μια πιό αξιόπιστη και κατάλληλη επιλογή, εξετάστε μια Διαδίκτυο-συνδεμένη κάμερα. Οι διαδίκτυο-συνδεμένες κάμερες μπορούν αυτόματα να φορτώσουν το σχετικό με την ασφάλεια μήκος σε πόδηα γεγονότος στο σύννεφο, που δίνει σας τη σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση στο μήκος σε πόδηα για την προγύμναση ή την απαλλαγή. Αυτή η κατάλληλη, εξ' αποστάσεως πρόσβαση στο μήκος σε πόδηα μπορεί να είναι χρήσιμη για την έρευνα των ψεύτικων αξιώσεων ή των κλήσεων από το κοινό.

Αυτόματη σκληρή ανίχνευση γεγονότος

Σιγουρευτείτε για να επιλέξετε ένα σύστημα καμερών οχημάτων που συνδέει με μια συσκευή τηλεπληροφορικής με ένα ενσωματωμένο επιταχύμετρο και έναν γ-αισθητήρα (για την ανίχνευση κινήσεων) και την καταδίωξη ΠΣΤ. Αυτός ο τρόπος, το σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει το σχετικό με την ασφάλεια γεγονός-όπως σκληρό φρενάρισμα, σκληρή στροφή, και σύγκρουση-και να φορτώσει αυτόματα το μήκος σε πόδηα από πριν και μετά από το γεγονός για την ομάδα σας στην άποψη.

Προγύμναση φωνής -αμαξιών

Οι καλύτερες κάμερες εξόρμησης έχουν έναν ενσωματωμένο ακουστικό ομιλητή που μπορεί να παίξει τα μηνύματα -αμαξιών για τα σκληρά γεγονότα, που επιταχύνουν, και οι ζώνη-προειδοποιώντας οδηγοί καθισμάτων στην ενδεχομένως επισφαλή συμπεριφορά σε πραγματικό - χρόνος. Άμεσος ανατροφοδοτήστε από την προγύμναση φωνής -αμαξιών αποδεικνύεται για να βελτιώσει τη συμπεριφορά οδηγών και να μειώσει τα αποτρέψιμα ατυχήματα.

Χαμηλός φωτισμός ή νυχτερινή όραση

Εάν οι οδηγοί σας λειτουργούν συχνά τη νύχτα, η επιλογή ενός συστήματος καμερών οχημάτων με τις ικανότητες χαμηλού φωτισμού ή νυχτερινής όρασης είναι εξαιρετικά σημαντική. Ψάξτε μια κάμερα με την υψηλή δυναμική περιοχή (HDR) και οι υπέρυθρες οδηγήσεις για να εξασφαλίσουν νυχτερινό μήκος σε πόδηα είναι ακόμα τραγανές και σαφείς.

 

Έτοιμη προς χρήση εγκατάσταση

 

Επεκτείνοντας ένα σύστημα καμερών οχημάτων στις δωδεκάδες, οι εκατοντάδες, ή ακόμα και χιλιάδες οχήματα δεν είναι κανένας εύκολος άθλος-που είναι γιατί η επιλογή του υλικού που είναι εύκολο να εγκατασταθεί είναι τόσο σημαντική. Παραδείγματος χάριν, οι καλύτερες κάμερες εξόρμησης περιλαμβάνουν μια συγκολλητική λουρίδα που συνδέεται εύκολα με τον ανεμοφράκτη σας, και παίρνουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματός τους από μια συνδεδεμένη συσκευή τηλεπληροφορικής.

Βελτιωμένα εργαλεία προγύμνασης

Όταν την επιλογή ενός συστήματος καμερών οχημάτων, το λογισμικό είναι εξίσου σημαντικό με το υλικό. Ψάξτε το λογισμικό εκκέντρων εξόρμησης που σας βοηθά να κατανοήσετε των ακατέργαστα στοιχείων και το μήκος σε πόδηα σας. Τα καλύτερα συστήματα καμερών οχημάτων προσφέρουν τα σε απευθείας σύνδεση εργαλεία ότι τα συνολικά coachable γεγονότα, καθιστούν το εύκολο να προγυμνάσουν τους οδηγούς με τα προτεινόμενα χειρόγραφα, και τις βελτιώσεις ασφάλειας διαδρομής τάσεις και με τον καιρό.

Κινητό app για τους οδηγούς και τους διευθυντές στόλου

Εκτός από ένα σε απευθείας σύνδεση ταμπλό μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του υπολογιστή σας, να ψάξετε ένα σύστημα καμερών οχημάτων που προσφέρει το smartphone συνοδείας apps. Με κινητό app (και για τα δύο αρρενωπά τηλέφωνα κυττάρων ή iPhones), οι διευθυντές ασφάλειας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο μήκος σε πόδηα ενώ πηγαίνετε. Σε περίπτωση ατυχήματος όχι--ελαττωμάτων ή ψεύτικης αξίωσης, αυτό το καθιστά εύκολο να στείλει το μήκος σε πόδηα στους οδηγούς ή στην αστυνομία στη σκηνή.

 

Είναι τα συστήματα καμερών οχημάτων αξίας της επένδυσης;

 

Μια από τις μεγαλύτερες αντιρρήσεις στην επένδυση σε ένα σύστημα καμερών οχημάτων είναι το κόστος. Αν και το αρχικό κόστος ενός συστήματος καμερών οχημάτων να φανεί ακριβό, έχουν αποδειχθεί για να μειώσουν τις γενικές λειτουργικές δαπάνες στόλου και να πληρώσουν γρήγορα για τους. Στην πραγματικότητα, το NSTSCE διαπίστωσε ότι όταν συνδυάζονται με την προγύμναση οδηγών, τα συστήματα καμερών οχημάτων μείωσαν τα σχετικά με την ασφάλεια γεγονότα από 52%.

Κατωτέρω είναι τέσσερις λόγοι για τους οποίους ένα σύστημα καμερών οχημάτων αξίζει την επένδυση.

 

1. Αποφύγετε τις ψεύτικες αξιώσεις

Τα συστήματα καμερών οχημάτων παρέχουν τα αμερόληπτα τηλεοπτικά στοιχεία σε περίπτωση ατυχήματος. Αυτό το καθιστά εύκολο να απαλλάξει τους οδηγούς από τα ατυχήματα όχι--ελαττωμάτων, να παρακάμψει τις μεγάλες διαδικασίες αξιώσεων, και να αποβάλει τις περιττές πληρωμές. Παραδείγματος χάριν, οι επιχειρήσεις του Mitchell δοκίμασαν μια μείωση 34% στις αυτόματες αξιώσεις και έσωσαν κατ' εκτίμηση $150.000 έως $200.000 με την απαλλαγή των οδηγών με το μήκος σε πόδηα από τα έκκεντρα εξόρμησης Samsara AI.

2. Ασφαλιστικές δαπάνες μείωσης

Επειδή τα συστήματα καμερών οχημάτων αποδεικνύονται για να αυξήσουν την ασφάλεια και να μετριάσουν τον κίνδυνο, πολλοί ασφαλιστικοί προμηθευτές προσφέρουν τις εκπτώσεις, τις πιστώσεις, ή τις επιχορηγήσεις ασφαλίστρου για την εγκατάσταση ενός συστήματος καμερών οχημάτων και τη διανομή των ασφαλών οδηγώντας στοιχείων.

 

3. Μειώστε τη φθορά λόγω χρήσης οχημάτων

Το σκληρό φρενάρισμα φθείρει τα μαξιλάρια φρένων και προκαλεί την περιττή πίεση στα οχήματα. Οι προηγμένες κάμερες εξόρμησης μπορούν να παίξουν τα ακουστικά μηνύματα -αμαξιών όταν ανιχνεύονται το σκληρό φρενάρισμα, η αποσπασμένη οδήγηση, tailgating, ή άλλες επικίνδυνες συμπεριφορές, βοηθώντας να αποθαρρύνουν τη σκληρή οδήγηση και να μειώσουν τη φυσικά ζημία και τα κόστη συντήρησης.

 

4. Ελαχιστοποιήστε τα κόστη εργασίας

Να είναι εκπληκτικό, αλλά τα συστήματα καμερών οχημάτων μπορούν να μειώσουν τα κόστη εργασίας σε μερικούς διαφορετικούς τρόπους. Με τα στοιχείο-οδηγημένες αποτελέσματα και τις βιντεοσκοπημένες εικόνες ασφάλειας οδηγών, η ομάδα πίσω γραφείων σας μπορεί να προγυμνάσει τους οδηγούς αποτελεσματικότερα.

Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα καμερών οχημάτων για τους στόλους;

Καταδίωξη Vanwin ως επαγγελματικό κατασκευαστή καμερών οχημάτων που μπορεί να σας παρέχει η καλύτερη λύση σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με:

 

Κινητός/WhatsAPP: +86-13640968399

Skype: ηλεκτρονικό ταχυδρομείο 丨 chen.wendy12: το wendy@vanwintracking.com