Σχετικά με την Εγγύηση

December 12, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σχετικά με την Εγγύηση

Εμείς η Vanwin Tracking έχουμε μια πολύ αυστηρή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου για τη μείωση του ποσοστού αποτυχίας στο 0,3%.Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που σας επιτρέπουν να αγοράσετε με σιγουριά.

 

Εμπορική Ασφάλεια (Πολιτική Επιστροφών)


Η περίοδος εγγύησης για όλα τα προϊόντα μας είναι 12 μήνες. (Για MDVR, μπορεί να είναι 15 μήνες) Η περίοδος εγγύησης ξεκινά από την ημερομηνία του τιμολογίου.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρέχουμε δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση προϊόντων που αποκαλύπτουν βλάβες ή δυσλειτουργίες.


Η εμπορική εγγύηση είναι άκυρη εάν η δυσλειτουργία οφείλεται σε λανθασμένη χρήση/εγκατάσταση ή εάν τα προϊόντα έχουν παραβιαστεί.


Εμπορεύματα που έχουν υποστεί ζημιά από μηχανικούς κραδασμούς και εξωτερικά συμβάντα ηλεκτρικής, ατμοσφαιρικής ή τυχαίας προέλευσης εξαιρούνται επίσης από την εγγύηση.


Διατηρούμε το δικαίωμα να επιλέξουμε μεταξύ επισκευής ή αντικατάστασης ελαττωματικών προϊόντων.

 

Εάν το προϊόν σας δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε να το επιστρέψετε για έλεγχο και επισκευή ανά πάσα στιγμή.


Εάν η βλάβη καλύπτεται από εγγύηση, το προϊόν σας θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί δωρεάν.


Εάν δεν καλύπτεται από την εγγύησή μας, θα σας αποσταλεί εκτίμηση πριν προχωρήσετε στην επισκευή (για κάμερες αυτοκινήτου είναι κυρίως η κύρια πινακίδα).


Στη διαδικασία επισκευής, πρέπει να επιβαρυνθείτε με το κόστος της μεταφοράς της επιστροφής.

 

Επέκταση εγγύησης


Είναι δυνατή η επέκταση της εμπορικής μας εγγύησης σε 2, 3 ή περισσότερα χρόνια.Για να συνάψετε αυτήν την πρόσθετη υπηρεσία, πρέπει να ζητήσετε έναν προϋπολογισμό που θα υπολογίσουμε με βάση τα προϊόντα που αγοράσατε.