Εστίαση στη λύση ασφάλειας οχημάτων.

 

Η ποιότητα είναι ο πολιτισμός μας! Μας εμπιστευθείτε για τον επαγγελματία!

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Νέα

Η διεθνής αυτοκίνητη Aftermarket της 18ης Κίνας βιομηχανία και η συντονίζοντας (άνοιξη) εμπορική έκθεση 2019

Certifications
καλής ποιότητας κινητό dvr κάρτας SD για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας κινητό dvr κάρτας SD για τις πωλήσεις
Customers Reviews
Το Vanwin είναι πολύ αξιόπιστος προμηθευτής. Έχουμε εργαστεί για περισσότερο από 3 έτη. Την τελευταία φορά βοήθησα το κατάλληλο 2 συνδεμένο με καλώδιο σύστημα MDVR ήδη από άλλη επιχείρηση εδώ και εκεί αλλά πρέπει να τους πω μη καλή ποιότητα όπως το σύστημά σας.

—— Fritz από τη Νότια Αφρική

Είναι τρία έτη για τη συνεργασία μας. Συμπαθούμε το όργανο ελέγχου HD και προσαρμοσμένο σύστημα καμερών, είναι πολύ σαφείς και σταθεροί.

—— Νικόλας από την Ουκρανία

Οι τηλεοπτικοί άνθρωποί σας αντίθετοι είναι πολύ καλοί με πέρα από την ακρίβεια 98%. Θα διατάξουμε περισσότερων από την τελευταία φορά 100 σύνολα που λειτουργούν καλά.

—— Linus από τη Σιγκαπούρη

Πολύ ευχαριστημένος από το δείγμα και εκπληρωμένος όλες τις προσδοκίες! Σε μερικοί οι ημέρες γίνονται την αγορά περισσότεροι.

—— Ben από το Ισραήλ

Οι άνθρωποι που το αντίθετο σύστημα είναι πολύ καλό εγώ θα ενσωματώσουν το σύστημά σας στη χώρα μου. Και είναι συμπαθητικό να συνεργαστεί με τους ανθρώπους τόσο εγκάρδιους όπως εσείς.

—— Carlos από το Μεξικό

Πολύ ευχάριστη συνεργασία με σας για 3 έτη. Έχουμε διατάξει πάνω από 600 σύνολα από σας, έχουν λειτουργήσει καλά, είμαστε ο συνεργάτης και θα πάρουμε μεγαλύτεροι.

—— Δαβίδ από το UK

Το σύστημα καρτών MDVR SD είναι πολύ καλό. Πολύ ευτυχής να συνεργαστεί με σας και τα κινεζικά τρόφιμα είναι πολύ εύγευστος.

—— Sergio από τις ΗΠΑ

Συμπαθητικός συμπαθητικός της Νίκαιας, το αντίθετο σύστημα ανθρώπων 3G τηλεοπτικό λειτουργεί καλά. Θα εξετάσω περισσότερων με το σύστημα ανθρώπων αντίθετα προς στο λεωφορείο. Έχουμε περισσότερα από 100 λεωφορεία

—— Marko από την Κροατία

Το Vanwin αποδείχθηκε πολύ καλός προμηθευτής. Καλύτερος προμηθευτής πάντα!

—— Francisco από την έκταση

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Η διεθνής αυτοκίνητη Aftermarket της 18ης Κίνας βιομηχανία και η συντονίζοντας (άνοιξη) εμπορική έκθεση 2019

Η διεθνής αυτοκίνητη Aftermarket της 18ης Κίνας βιομηχανία και η συντονίζοντας (άνοιξη) εμπορική έκθεση 2019
AAITF 2019 - διεθνής αυτοκίνητη Aftermarket της 18ης Κίνας βιομηχανία και συντονίζοντας (άνοιξη) εμπορική έκθεση

AAITF 2019 - διεθνής αυτοκίνητη Aftermarket της 18ης Κίνας βιομηχανία και συντονίζοντας (άνοιξη) εμπορική έκθεση

Παρουσιάστε μέρα έναρξης: 27 Φεβρουαρίου 2019   Παρουσιάστε ημερομηνία λήξης: 1 Μαρτίου 2019 Συχνότητα: Δύο φορές το χρόνο Ανοίξτε σε: Ανταλλάξτε τους επισκέπτες
Πληροφορίες τόπων συναντήσεως: Κέντρο Συνθηκών & έκθεσης Shenzhen, Πόλη: Shenzhen Χώρα: Κίνα
 
Σχεδιάγραμμα γεγονότος
AAITF 2019 - η διεθνής αυτοκίνητη Aftermarket της 18ης Κίνας βιομηχανία και η συντονίζοντας (άνοιξη) εμπορική έκθεση είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική αυτοκίνητη aftermarket εμπορική έκθεση στην Ασία. Η διεθνής αυτοκίνητη Aftermarket της Κίνας βιομηχανία και η συντονίζοντας εμπορική έκθεση το 2019 πρόκειται να κρατηθούν στις 27 Φεβρουαρίου την 1η Μαρτίου 2019 στο κέντρο Συνθηκών & έκθεσης Shenzhen, Shenzhen. Η διεθνής αυτοκίνητη Aftermarket της Κίνας βιομηχανία και η συντονίζοντας εμπορική έκθεση, που απονέμονται πάντα ως αξιοπρέπεια της αυτοκινητικής βιομηχανίας συσκευών της Κίνας, είναι δεσμευμένες στην παράδοση των επιχειρησιακών επαφών που δημιουργούν την αξία για κάθε πελάτη.

Σχεδιάγραμμα προϊόντων εκθετών
Ο εκθέτης είναι βασισμένος στο ακουστικό προϊόν αυτοκινήτων, το οπτικό προϊόν αυτοκινήτων, το ηλεκτρονικό προϊόν αυτοκινήτων, το προϊόν τροποποίησης αυτοκινήτων, το προϊόν διακοσμήσεων αυτοκινήτων, το προϊόν αυτοκινήτων, το προϊόν ομορφιάς αυτοκινήτων, τα μέρη αυτοκινήτου, την αυτόματη συντήρηση, τα αυτόματα εξαρτήματα, τα αυτοκίνητα μέρη, τα αυτοκίνητα συστατικά και τα μέρη αυτοκινήτου και τα προϊόντα συντήρησης.

 

Χρόνος μπαρ : 2019-02-26 12:37:04 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Wendy Chen

Τηλ.:: +86-13640968399

Φαξ: 86-755-21006112

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)