Εστίαση στη λύση ασφάλειας οχημάτων.

 

Η ποιότητα είναι ο πολιτισμός μας! Μας εμπιστευθείτε για τον επαγγελματία!

 

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd

Certifications
Κίνα Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Customers Reviews
Το Vanwin είναι πολύ αξιόπιστος προμηθευτής. Έχουμε εργαστεί για περισσότερο από 3 έτη. Την τελευταία φορά βοήθησα το κατάλληλο 2 συνδεμένο με καλώδιο σύστημα MDVR ήδη από άλλη επιχείρηση εδώ και εκεί αλλά πρέπει να τους πω μη καλή ποιότητα όπως το σύστημά σας.

—— Fritz από τη Νότια Αφρική

Είστε πολύ καλοί και επαγγελματικοί. Είμαστε ευτυχείς να συνεργαστούμε με σας για τα 125 SD σύνολα συστημάτων καρτών MDVR.

—— Rodrigo από τη Βολιβία

Οι άνθρωποι που το αντίθετο σύστημα είναι πολύ καλό εγώ θα ενσωματώσουν το σύστημά σας στη χώρα μου. Και είναι συμπαθητικό να συνεργαστεί με τους ανθρώπους τόσο εγκάρδιους όπως εσείς.

—— Carlos από την Αργεντινή

Είστε πολύ επαγγελματικοί και αποφασίζουμε να διατάξουμε ότι 50 ολοκληρώνουν το σύστημα συνόλων 8CH HDD MDVR από σας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

—— Luis από τη Χιλή

Το σύστημα καρτών MDVR SD είναι πολύ καλό. Πολύ ευτυχής να συνεργαστεί με σας και τα κινεζικά τρόφιμα είναι πολύ εύγευστος.

—— Sergio από τις ΗΠΑ

Πολύ ευχάριστη συνεργασία με σας για 3 έτη. Έχουμε διατάξει πάνω από 600 σύνολα από σας, έχουν λειτουργήσει καλά, είμαστε ο συνεργάτης και θα πάρουμε μεγαλύτεροι.

—— Δαβίδ από το UK

Είναι τρία έτη για τη συνεργασία μας. Συμπαθούμε το όργανο ελέγχου HD και προσαρμοσμένο σύστημα καμερών, είναι πολύ σαφείς και σταθεροί.

—— Νικόλας από την Ουκρανία

Συμπαθητικός συμπαθητικός της Νίκαιας, το αντίθετο σύστημα ανθρώπων 3G τηλεοπτικό λειτουργεί καλά. Θα εξετάσω περισσότερων με το σύστημα ανθρώπων αντίθετα προς στο λεωφορείο. Έχουμε περισσότερα από 100 λεωφορεία

—— Marko από την Κροατία

Το Vanwin αποδείχθηκε πολύ καλός προμηθευτής. Καλύτερος προμηθευτής πάντα!

—— Francisco από την έκταση

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd
Η εταιρεία Αίθουσα Συσκέψεων Υπουργείου εξωτερικού εμπορίου Δραστηριότητα προσωπικού

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Καταδίωξη Vanwin
Ετήσιες πωλήσεις : 3,000,000-5,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Το Shenzhen Vanwin που ακολουθεί τη Co., ΕΠΕ, είναι μια βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην Ε&Α, παραγωγή, πωλήσεις του τηλεοπτικού συστήματος παρακολούθησης οχημάτων, εξαρτήσεις ελέγχου 3G/4G/GPS, σύστημα παρακολούθησης του διανοητικού δημόσιου αποστολέα διέλευσης, τηλεοπτικοί άνθρωποι αντίθετα προς. Τα προϊόντα μας αναφέρονται στο κινητό dvr SD HDD, τηλεχειρισμός 3G που ελέγχει dvr, αγγελίες μηχανή, κάμερα αυτοκινήτων, λογισμικό πολυμέσων οχημάτων. Είναι ευρέως χρησιμοποιημένη δημόσια μεταφορά,

κυκλοφορία επιβατών, διοικητικές μέριμνες, αυτοκίνητα επιβολής νόμου, συνοδεία και ούτω καθεξής. Με την πολύ ισχυρή ερευνητική τεχνολογία, ανώτερο υπόβαθρο βιομηχανίας, σταθερή καλή ποιότητα, έγκαιρη ικανότητα production&delivery, υπηρεσία υψηλής αποδοτικότητας, σύντομα έχουμε επιτύχει σε ένας από τους ηγέτες στην αγορά.


4G/3G μας DVR έχει καλωσοριστεί πολύ σε όλο τον κόσμο δεδομένου ότι εξερευνήθηκε το 2010 Οι μηχανές αγγελιών και VPN dvrs έχουν προσαρμοστεί επιτυχώς για τους πελάτες της Ρωσίας και της Αιγύπτου το 2013 και το 2014 αντίστοιχα το τηλεοπτικό αντίθετο σύστημα ανθρώπων ήταν πέρα από την ακρίβεια 98% όταν ήρθε το 2014, το οποίο έχει επιτύχει στο παγκόσμιο επίπεδο.


Από την πολύ ισχυρή ερευνητική ικανότητα και πολύ υψηλός - ποιότητα, είχαμε κερδίσει την προσφορά στα τηλεοπτικά προγράμματα ελέγχου για την επιχείρηση συνοδειών Fuzhou, ομάδα Shanxi Tianshilongtong, ομάδα μεταφορών Guangxi Chaoda Ακόμη και το 2013 είχαμε συμπληρώσει επιτυχώς το τηλεοπτικό πρόγραμμα συστημάτων λεωφορείων πόλεων στο Μεξικό, και το έργο 2014 λεωφορείων από Μαυρίκιο, και 2015 λεωφορεία κοιλάδων στο UK και τους ανθρώπους που μετρούν για τον αερολιμένα στη Σιγκαπούρη και την προσαρμογή επιτήρησης τραίνων για την κυβέρνηση της Κίνας και Hunan Zhonggong την ομάδα όλο τον έλεγχο οχημάτων. Είναι ακριβώς μερικά παραδείγματα.


Θα βελτιωθούμε και θα καινοτομήσουμε, να εξερευνήσουμε τα νέα προϊόντα στις απαιτήσεις από την αγορά, για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες όλων των ανθρώπων από σε όλο τον κόσμο.

 

Παρακαλώ πηγαίνετε στις ειδήσεις επιχείρησής μας για περισσότερα παραδείγματα προγραμμάτων προσαρμογής

 

 

1.The mdvr είναι με την παγκόσμιας ποιότητας αντιδονητική τεχνολογία για πάνω από 8 έτη διάρκειας ζωής.
Θα επιθυμούσαμε να σας παρουσιάσουμε το βίντεο εάν χρειάζεστε.
 
2.Video τεχνολογία προστασίας αρχείων. Στον mal-όρο, γενικά τηλεοπτικό δεν θα καταστραφεί αλλά πολλοί προμηθευτές δεν τον έχουν.
 
3.More λειτουργίες σε MDVR μας simplely όπως το λιμένα του τοπικού LAN RJ45, διεπαφή RS232/485, εισαγωγή συναγερμών 8ch, γ-αισθητήρας, τεχνολογία προστασίας δύναμης UPS.
 
4.We μπορεί να προσαρμόσει περισσότερες λειτουργίες στα παραδείγματα προγραμμάτων MDVR.Some μας: VPN MDVR από την Αίγυπτο, οι βασισμένοι στο WEB τηλεοπτικοί άνθρωποι αντίθετα προς από τη Σιγκαπούρη και το κοβάλτιο, ο ανοικτός στενός έλεγχος 8ch MDVR πορτών από τη Λευκορωσία, ο αισθητήρας MDVR πετρελαίου από τη Μαλαισία και το νέο πρόγραμμα από τις ΗΠΑ για το FTP μεταφορτώνουν, εντολές FTP, OSD 1 και 2 που προσαρμόζονται άνω του HTTP Πληροφορίες συναγερμών στο 3$ο πολιτικό πρόγραμμα κόμματος Κατάσταση της υγείας στο 3$ο κόμμα, φορτηγά Mangement κυβερνητικών απορριμάτων και ect.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Vanwin Tracking Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Wendy Chen

Τηλ.:: +86-13640968399

Φαξ: 86-755-21006112

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)